5 ting du kan investere dine penge i

For folk der aldrig har investeret kan det være svært, at finde ud af hvad man egentlig kan investere sine penge i. I dette indlæg gennemgår jeg 5 forskellige muligheder man kan se nærmere på.

1. Aktier

Aktier er nok den mest kendte og klassiske ting at investere i. Over de senere år har aktiemarkedet gået meget stabilt opad, og nogle spår at dette vil forsætte. I den senere tid er ting som indeksinvestering blevet meget populært blandt investorer, da man så ikke behøver at læse regnskaber og udvælge enkelte virksomheder. I stedet investerer man bredt i mange forskellige virksomheder.

2. Crowdlending

Crowdlending er over de sidste 5 år blevet en markant mere populær investeringsform. Her låner man penge ud til privatpersoner eller virksomheder. Man er dog ikke selv om at låne ud. Mange personer går nemlig typisk sammen om at funde et lån.

3. Kryptovaluta

I den mere spekulative afdeling finder man kryptovaluta. Mange der har været med fra starten har opnået et forrygende godt afkast. Men en del har også tabt store summer af penge i kampens hede.

4. Ejendomme

En af de mest klassiske og tidsløse investeringer er en investering i fast ejendom. Afkastet har over mange år været meget forudsigelig, og det er samtidig en af de mest accepterede former for investering når det kommer til at bruge lånte penge som en del af investeringen.

5. Virksomhed

Sidst på listen er investering i virksomhed. Internettet har nemlig gjort det nemmere end nogensinde at starte sin egen virksomhed. Hvis du kan lære dig selv at lave en hjemmeside eller lignende, så kan du ved at investere både tid og penge i at den sagtens opnå et rimelig afkast på en investering. Du kan også købe en eksisterende virksomhed på en side som Saxis.dk.

Leave a Reply